ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 2,9% σημείωσε ο τζίρος στο σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας, με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων και για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, τον Αύγουστο εφέτος και ανήλθε σε 32.208.347 χιλ. ευρώ, έναντι των 31.307.686 χιλ. ευρώ τον Αύγουστο 2023.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τη μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Ορυχεία και Λατομεία (27,7%) και τη μικρότερη αύξηση οι επιχειρήσεις του τομέα Τέχνες, Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (1,1%).
Ενώ τη μεγαλύτερη μείωση παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Γεωργία, Δασοκομία και Αλιεία(4,4%).
Διαβάστε επίσης:
Χρήστος Σταϊκούρας: Στα εγκαίνια της γραμμής 4 του μετρό στο Μιλάνο
Στουρνάρας: Κανένας εφησυχασμός για την κλιματική αλλαγή – Απαιτείται συνεκτικό σχέδιο δράσης
Σχολεία: «Λουκέτο» στις 23 του μήνα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά – Απεργία προκήρυξε η ΔΟΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Τσιπριστάν και οι φωστήρες του, η υπερπλούσια διαβίωση και βάλε το πράσινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις με ΠΑΣΟΚ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.