ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πληρωμή ύψους 2,4 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιήσει τη Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου, προς 525 παραγωγούς των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας ο ΕΛΓΑ.
Συγκεκριμένα, 2.398.057,42 ευρώ θα καταβληθούν για ενισχύσεις Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ) στο Πρόγραμμα «Ετήσιο 2021», το οποίο αφορά αποκαταστάσεις στο φυτικό κεφάλαιο που είχε υποστεί ζημίες από παγετό, κυρίως σε ελαιόδεντρα και καλλιέργειες ροδιάς.
Διαβάστε επίσης:
J.P. Morgan: Εκρηκτικό “κοκτέιλ” στις αγορές το πρώτο εξάμηνο
Ebury: Φυγή κεφαλαίων από τις ΗΠΑ εν μέσω του χάους που προκάλεσαν οι δασμοί του Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ισραήλ θα επιτρέψει την πρόσβαση στον Πανάγιο Τάφο μετά τον αποκλεισμό καθολικών ηγετών
- Αντόνιο Κόστα: Αλληλεγγύη της ΕΕ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
- Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για επέκταση της «ζώνης ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο
- Ιράν: Υποστηρίζει ότι χτύπησε βάσεις με Αμερικανούς στρατιώτες στην Ιορδανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.