• Οικονομία

    Εκτός λειτουργίας το Taxisnet

    • Newsroom
    ταξισνετ

    Taxisnet


    Με διακοπές θα λειτουργήσει το ερχόμενο τετραήμερο η διαδικτυακή υπηρεσία Taxisnet, προκαλώντας… πονοκέφαλο σε όσους προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία θα τεθεί εκτός λειτουργίας για κάποιες ώρες, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης.

    Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εργασίες αναβάθμισης των δικτυακών της υπηρεσιών και για το λόγο αυτό, κατά τα διαστήματα των εργασιών, η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣ στο ίντερνετ δε θα είναι δυνατή, καθώς θα τεθούν εκτός λειτουργίας. Οι πολίτες που προγραμματίζουν να εισέλθουν στο σύστημα από σήμερα έως και την Κυριακή, θα πρέπει να συμβουλευτούν το πρόγραμμα που ορίζει τις ώρες, κατά τις οποίες το Taxisnet θα είναι ανενεργό, ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους εκτός αυτών των χρονικών περιόδων.

    Συγκεκριμένα, εργασίες αναβάθμισης, κατά τις οποίες το Taxisnet δε θα λειτουργεί, θα πραγματοποιηθούν στα εξής χρονικά διαστήματα:

    -Tην Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, από τις 15:00 έως τις 20:00, όπου ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

    -Tο Σάββατο 11 Μαΐου 2019, από τις 8:00, έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στις 24:00, όπου δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.



    ΣΧΟΛΙΑ