ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως και 28 Φεβρουαρίου 2023.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και σημειώνει ότι, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11:00 πμ έως 8:00 μμ.
«Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό» όπως υπογραμμίζει ο ΣΕΛΠΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στεγαστικά δάνεια: Άνοδος 35% στις εκταμιεύσεις – Στο 2,89% το σταθερό επιτόκιο έως 5 έτη, πολύ χαμηλότερα από την ευρωζώνη
- Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε προσωπικά τον Σι Τζινπίνγκ στις ΗΠΑ σε μια μεγαλειώδη τελετή
- Επίθεση Τραμπ στον ΙΜΟ: «Δεν θα αφήσω να επιβληθεί παγκόσμιος φόρος στα πλοία»
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Ποια είναι η Janet DiFiore, το νέο πρόσωπο στη διοίκηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.