ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπογραφή της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, φέρουν τα νέα χαρτονομίσματα, αξίας πέντε ευρώ.
«Η καινούργια σειρά χαρτονομισμάτων, με την υπογραφή από τα χέρια της Λαγκάρντ, έφτασε. Είναι ένα ισχυρό σύμβολο για την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μετά από έναν χρόνο με κορονοϊό» γράφει, σε ανάρτηση που συνοδεύει με σχετικές φωτογραφίες στο Twitter, ο Ελβετός δημοσιογράφος Νταριού Ροσμπέν.
Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο δημοσιογράφος απεικονίζεται η κα Λαγκάρντ να κρατά το χαρτονόμισμα με την υπογραφή της και να χαμογελά.
La nouvelle série d’euros signée de la main de @Lagarde arrive. La force du symbole pour la présidente de la Banque centrale européenne depuis un an, dans la tempête du Covid. Elle est notre invitée ce soir sur @LCI: comment faire face à la crise économique qui s’ajoute au Covid? pic.twitter.com/CkdN5s5Oo2
— Darius Rochebin (@DariusRochebin) October 20, 2020
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διάγγελμα Τραμπ το βράδυ της Τετάρτης για τον πόλεμο στο Ιράν – Ιστορικό ράλι στην τιμή του Brent (Live upd)
- Χρηματιστήριο: Ένας συν ένας λόγοι που ο MSCI έχει «αναβαθμίσει» ήδη τις ελληνικές μετοχές και η έξοδος της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 600 εκατ. ευρώ καθαρές εισροές, μετά την αναβάθμιση από MSCI, STOXX και FTSE Russell
- MSCΙ: Αναβαθμίζει σε ανεπτυγμένη αγορά την Ελλάδα από τον Μάιο του 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.