• Οικονομία

    Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της – Έχουμε ισχυρά νομικά επιχειρήματα

    • NewsRoom
    Εύα Καϊλή

    Εύα Καϊλή


    Συνάντηση με τους δικηγόρος της είχε η Εύα Καϊλή, μία μέρα πριν την κρίσιμη απολογία της στις βελγικές Αρχές.

    Αμέσως μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε 4 ώρες,  ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, δεν θέλησε να μιλήσει για την ουσία της υπόθεσης.

    Ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως η κ. Καϊλή αισθάνεται «ιδιαίτερα προβληματισμένη» αλλά και «προδομένη από το σύντροφό της». «Τον εμπιστεύθηκε και τη διέψευσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Αύριο δεν θα κριθεί εάν είναι ένοχη ή αθώα», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος αλλά «εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι».

    Σε σχέση με το τι εκτιμά ο ίδιος και ο συνάδελφός του κ. Ριζόπουλος που έχει επίσης αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Καϊλή, για την απόφαση του δικαστηρίου, επεσήμανε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής.

    Υποστήριξε πάντως πως διαθέτουν ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη.

    «Ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. Με καθάρα νομικά κριτήρια, είμαι αισιόδοξος», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

    «Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής, και όταν έχει ένα παιδάκι δύο ετών που την περιμένει, που είναι επί της ουσίας σαν ορφανό, καθώς και ο πατέρας είναι στη φυλακή καταλαβαίνετε ότι είναι ακόμα πιο δυστυχής», είπε απαντώντας σε ερώτηση για την ψυχολογία της κ. Καϊλή.

    Διαβάστε επίσης:

    Γερμανός Ευρωβουλευτής των Πρασίνων «αδειάζει» τον Αβραμόπουλο: Πήρε άδεια να συμμετέχει στην Flight Impunity χωρίς έλεγχο

    Κομισιόν: Δεν εκπροσωπούσε την ΜΚΟ του Παντσέρι ο Αβραμόπουλος στις συναντήσεις με αξιωματούχους της ΕΕ – H έρευνα της Επιτροπής και το δημοσίευμα του EuObserver

    Και η Μαυριτανία στα «συμβόλαια» Τζόρτζι-Παντσέρι; Το βίντεο με το μωρό που καίει τους δύο άντρες



    ΣΧΟΛΙΑ