ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του αγροτοσυνδικαλιστή Κώστα Ανεστίδη, ο οποίος ελέγχεται για επιδοτήσεις ύψους 122 χιλιάδων ευρώ που φέρεται να έλαβε παρανόμως, αποφάσισε ο εισαγγελέας, μετά την υποβολή των σχετικών πορισμάτων.
Ο αγροτοσυνδικαλιστής της βόρειας Ελλάδας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στα μπλόκα στην περιοχή των Μαλγάρων, ελέγχεται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας από την διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σχετικά με υπόθεση φερόμενων ψευδών δηλώσεων αγροτεμαχίων με σκοπό τη λήψη αγροτικών επιδοτήσεων.
Αφού υποβλήθηκαν τα πορίσματα στον εισαγγελέα, ο λειτουργός αποφάσισε την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.
Ο ίδιος νωρίτερα είχε αρνηθεί πως έχουν δεσμευτεί τα περιουσιακά του στοιχεία, υποστηρίζοντας πως είναι αθώος και πως όλο αυτό γίνεται για να δεχθεί πίεση το αγροτικό κίνημα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιερουσαλήμ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους – Τραυματίας παραγωγός του CNN
- Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Καρδίτσα: Άγριο έγκλημα τραγουδιστή, προσήχθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού
- Metlen: Ψηλά θέτουν τον πήχη Berenberg και Pantelakis-Το «σοκ» του 2025 είναι πίσω μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.