Δασμό 200% θα επιβάλουν οι ΗΠΑ στο αλουμίνιο και στα παράγωγά του που παράγονται στη Ρωσία, με ημερομηνία εκκίνησης την 10η Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή, στο πλαίσιο νέου γύρου σαρωτικών κυρώσεων στην επέτειο του ενός έτους από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ανάλογο δασμό 200% θα επιβάλουν οι ΗΠΑ και σε εισαγωγές αλουμινίου το οποίο περιέχει οποιαδήποτε ποσότητα πρωτογενούς αλουμινίου λιωμένου ή χυτού στη Ρωσία, με ημερομηνία έναρξης την 10η Απριλίου.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: «Θα απαντήσουμε» αν η Ουκρανία επιτεθεί στην Υπερδνειστερία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σημαντικό ορόσημο για την Julius Baer: Η FINMA «έκλεισε» την υπόθεση Signa – Άλμα πάνω από 9% για τη μετοχή
- Θεοδωρικάκος: Ιδρύεται το 7ο Ινστιτούτου του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» για Μικρομηχανική, Μικροηλεκτρονική και Μικροσυστήματα
- Allianz: Στα 401,9 δισ. ευρώ ο χρηματοοικονομικός πλούτος των ελληνικών νοικοκυριών – Άλμα 14,7% το 2025
- Δυάδα από το Nations League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.