ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρετανία: Συστολή 0,1% στην οικονομία τον Απρίλιο – Πίεση από ενεργειακό κόστος και διεθνείς αναταράξεις
Οι νέοι φόροι για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας θα αυξήσουν το κόστος ζωής, σε μία περίοδο κατά την οποία, οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πριν από την δημοσιοποίηση της νέας εθνικής στρατηγικής για τη διατροφή.
«Αυτό που δεν θέλουμε να κάνουμε τώρα, είναι να αρχίσουμε να βάζουμε υψηλούς φόρους, οι οποίοι απλά θα αυξήσουν το κόστος των τροφίμων», δήλωσε ο Τζόνσον στους δημοσιογράφους.
Η στρατηγική διατροφής αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα, αργότερα σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Λόιντ Όστιν: Σημαντικό βήμα η συνάντησή μου με τον Κινέζο υπουργό Άμυνας
Πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας λέει πως δεν αναγνωρίζει πλέον τον Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Παπανδρέου: Το «Σχέδιο Ευρώπη» για την κατάργηση της εξάρτησης από τις τρίτες χώρες στα κρίσιμα φάρμακα
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.