ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες αποκαλύψεις Βουρλιώτη για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ: Αδήλωτα 3,2 εκατ. ευρώ 5ετίας είχε ο Παναγόπουλος
Δεσμεύτηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος η περιουσία των εμπλεκομένων εφοριακών και λογιστών στην υπόθεση διαφθοράς της Κέρκυρας.
Θα γίνουν “φύλλο και φτερό” τα περιουσιακά τους στοιχεία ενώ θα ελεγχθούν και φορολογούμενοι για τυχόν ευνοϊκή μεταχείριση τους.
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή στους ελεγκτές του για τον εξονυχιστικό έλεγχο στο οικονομικό προφίλ συλληφθέντων, όποιων άλλων εμπλεκομένων προκύψουν και των φορολογουμένων που εξυπηρετήθηκαν από τους συγκεκριμένους εφοριακούς ή ήταν πελάτες των λογιστών.
Θα ελεγχθεί όποια κινητή ή ακίνητη περιουσία βρεθεί στο όνομα τους ή σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος τους. Τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες, ακίνητα, επενδυτικά προϊόντα ή κινητά μεγάλης αξίας.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street για τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Στο +3% ο Nasdaq, ολοταχώς προς τις 52.000 μονάδες o Dow Jones
- SpaceX: Νέο άλμα 12% για την SpaceX, έφτασε σε κεφαλαιοποίηση τα 2,37 τρισ. δολάρια
- Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου: Πώληση 3 ακινήτων έναντι 1,95 εκατ. ευρώ
- Σαράντης: Η Λυδία Ιωάννου αναλαμβάνει υπεύθυνη επενδυτικών σχέσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.