ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος: Δεσμεύτηκαν περιουσίες 5 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία καυσίμων
Δεσμεύτηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος η περιουσία των εμπλεκομένων εφοριακών και λογιστών στην υπόθεση διαφθοράς της Κέρκυρας.
Θα γίνουν “φύλλο και φτερό” τα περιουσιακά τους στοιχεία ενώ θα ελεγχθούν και φορολογούμενοι για τυχόν ευνοϊκή μεταχείριση τους.
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή στους ελεγκτές του για τον εξονυχιστικό έλεγχο στο οικονομικό προφίλ συλληφθέντων, όποιων άλλων εμπλεκομένων προκύψουν και των φορολογουμένων που εξυπηρετήθηκαν από τους συγκεκριμένους εφοριακούς ή ήταν πελάτες των λογιστών.
Θα ελεγχθεί όποια κινητή ή ακίνητη περιουσία βρεθεί στο όνομα τους ή σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος τους. Τραπεζικοί λογαριασμοί, θυρίδες, ακίνητα, επενδυτικά προϊόντα ή κινητά μεγάλης αξίας.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναυμαχία Diana Shipping – Genco: Το χρονικό της αντιπαράθεσης, το «όχι» και η αντιπρόταση-ματ
- Ρεάλ Μαδρίτης: Η μυθική αποζημίωση, το πλάνο που δεν βγήκε και… ο Κλοπ
- Rolex: Τα τρία συνηθέστερα λάθη κατά την αγορά ενός ρολογιού και πώς να τα αποφύγετε
- Η «γεωπολιτική καταιγίδα» του Τραμπ και οι ανησυχίες για τα επιτόκια τρομάζουν τις αγορές