ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιχείρηση δεν έκοψε 25.000 αποδείξεις σε δυο χρόνια και ζήτησε… διαγραφή του προστίμου – Τι επικαλέστηκε στην εφορία για τη νομοθεσία
Tην έναρξη προγράμματος Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας για όλους τους υπαλλήλους της, ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ, μετά και από τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκαν σε ελέγχους για την πάταξη της φοροδιαφυγής σε τουριστικούς προορισμούς.
Όπως ενημερώνει στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή, το πρόγραμμα προπονήσεων αναμένεται να ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται δωρεάν κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό.
Την ίδια ώρα, οι επιθέσεις σε εφοριακούς έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό και στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται πρόστιμα και ποινές σε όσους βιαιοπραγήσουν σε βάρος των εκλεκτών.
Τόσο το περιστατικό στην Κερκίνη Σερρών, όπου οι εφοριακοί κατήγγειλαν επίθεση από 40- 50 καλεσμένους σε γαμήλιο γλέντι, όσο και το κάταγμα στο χέρι του ελεγκτή στη Μαγνησία, αλλά και η διάσειση του εφοριακού στις Σέρρες είναι μερικές από τις περιπτώσεις που ξεχείλισαν το ποτήρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά
- Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς – Yποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης
- Metlen: Πόσα έβγαλαν τα funds από το short selling σε δύο μήνες
- Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»