ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρεκόρ υποβολής δηλώσεων εισοδήματος πριν το «νήμα» της 15ης Ιουλίου – Προθεσμία 10 ημερών για διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ολοκληρώνεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η μεταφορά αρμοδιοτήτων από τη ΔΟΥ Χαλκίδας στις αντίστοιχες κεντρικοποιημένες φορολογικές υπηρεσίες της Αττικής, με ταυτόχρονη διατήρηση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης για πολίτες και επιχειρήσεις.
Πρόκειται για την εφορία στην οποία είχε αποκαλυφθεί πριν μερικούς μήνες το κύκλωμα εφοριακών που απειλούσε επιχειρηματίες αποσπώντας τους τεράστια χρηματικά ποσά.
Ειδικότερα, με απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, από την προσεχή Δευτέρα, 21/10, μεταφέρονται στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) Αττικής οι αρμοδιότητες κεφαλαίου της ΔΟΥ Χαλκίδας.
Οι υπάλληλοι των Τμημάτων, των οποίων οι αρμοδιότητες μεταφέρονται, εξακολουθούν να εργάζονται στο κτήριο της ΔΟΥ Χαλκίδας, σε άλλα αντικείμενα.
Στη ΔΟΥ Χαλκίδας θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα Τμήματα:
• Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους Φορολογουμένους πλην των αρμοδιοτήτων φορολογίας κεφαλαίου, και
• Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης (αρμόδιο για το Φορολογικό Μητρώο).
Από σήμερα Παρασκευή, 18/10, στις 14:30, η ΔΟΥ Χαλκίδας παύει να είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου» για υποθέσεις Κεφαλαίου και οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:
• ψηφιακά, από το ΚΕΦΟΚ Αττικής, στην εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου», μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) ή από το myAADEapp
• τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 έως 15:00.
Διαβάστε επίσης:
Λιανεμπόριο: Αυξήθηκε κατά 3% ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Αύγουστο σε σχέση με το 2023
Καίτη Γκρέϋ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Θετική εξέλιξη για την 100χρονη ερμηνεύτρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- All in στον Γιούργκεν Κλοπ! Το σχέδιο αναγέννησης μετά το φιάσκο του Μουντιάλ και… η Ελλάδα
- Νέοι πλειστηριασμοί για ακίνητα του ιδρυτή της Neoset και την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία
- Οδηγός για τις 72 δόσεις στον e-ΕΦΚΑ: Πώς θα ρυθμίσετε βήμα-βήμα τις ασφαλιστικές οφειλές σας
- Ώρα για μποϊκοτάζ στις ασφαλιστικές; Οι ασφαλισμένοι πληρώνουν, οι πολυεθνικές πανηγυρίζουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.