ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Καίτη Γκρέϋ φαίνεται πως ξεπέρασε τον κίνδυνο με την υγεία της, έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που την κράτησε για πολλά 24ωρα στην εντατική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
«Περαστικά, όλα τα καλά. Συγχαρητήρια, τι να πω, για τον δυνατό οργανισμό», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά για την 100χρονη τραγουδίστρια.
Διαβάστε επίσης
Νέα εποχή ανάπτυξης για τον Όμιλο Plaisir με δύο νέα καταστήματα εστίασης και νέες θεματικές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κανένα σχόλιο από την ΕΕ για τον διακανονισμό της Meta με τις αμερικανικές πολιτείες
- Salesforce: Ξεπέρασε τις προσδοκίες το δεύτερο τρίμηνο – Άλμα 12% για τη μετοχή
- Nvidia: Έσοδα 96,2 δισ. δολαρίων στο δεύτερο τρίμηνο και guidance πάνω από τις εκτιμήσεις
- UEFA: Αίρει την απειλή μποϊκοτάζ των διοργανώσεων της FIFA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.