• newsletter

    Ο Γιώργος άκουσε την Καφαντάρη και γέλασε. Που να ήξερε η καημένη είπε από μέσα του

    Άγης Βερούτης

    Άγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Ο Γιώργος δούλεψε προγραμματίζοντας μέχρι τα χαράματα για να παραδώσει εγκαίρως το project του. Μετά μπήκε στο σύστημα πληρωμών και τικάρισε την ώρα παράδοσης. Ο Αμερικανός πελάτης είχε ήδη βάλει τα $2.500 στο σύστημα, ως όφειλε, και περίμενε το τελευταίο ΟΚ αποδοχής του deliverable από τον πελάτη, για να τα δει να μεταφέρονται στον λογαριασμό του. Μετά μπήκε σε ένα από τα 3 διεθνή σάιτ που έμπαινε για να χτυπάει δουλειές, και κοίταξε για κανένα project που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο προσφάτως.

    Έβαλε από 2 προσφορές σε κάθε σάιτ, και μετά ξάπλωσε με την ανατολή.

    Το μεσημέρι πίνοντας τον καφέ του, είδε τα χρήματα στο PayPal του και τα μετέφερε στον λογαριασμό του στην Ιρλανδία, για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει με την κάρτα του.

    Μετά ρώτησε την γυναίκα του αν ήθελε να πάνε στη θάλασσα για μπάνιο, αλλά εκείνη ετοίμαζε μια παραγγελία με βραχιόλια για ένα κατάστημα στη νότια Γαλλία που είχε παραγγείλει μια εκατοντάδα μέσω του etsy.com (σάιτ χειροτεχνιών) που διαφήμιζε τις δημιουργίες της. Της είχαν ήδη πληρώσει την παραγγελία, μιας και ήταν η 87η φορά που παράγγελναν από εκείνην στα τελευταία 2 χρόνια που έκανε αυτή τη δουλειά, αν και στην αρχή της τα αγόραζαν μόνο από το ebay.com

    Του είπε όμως πως μπορούν να πάνε το απόγευμα αν εκείνος πήγαινε για να πάρει το παιδί από την κοπέλα/νηπιαγωγό που τον κρατούσε τα πρωϊνά στο σπίτι της μαζί με άλλα 3 παιδάκια που δεν βρήκαν θέση σε παιδικό σταθμό.

    Ο Γιώργος είδε με ενδιαφέρον μια ανάρτηση κάποιου Άγη Βερούτη που είχε κοινοποιήσει ένας φίλος του, και έλεγε για τις δηλώσεις Καφαντάρη για την καταδίκη της ατομικής επιχειρηματικότητας.

    Γέλασε…

    Σκέφτηκε πριν από 3 χρόνια που έψαχνε δουλειά εναγωνίως, και όλοι του έλεγαν πως θα του δώσουν 500 ευρώ για τα ίδια που τώρα χρεώνει 2-3 χιλιάρικα στην διεθνή αγορά, στην χειρότερη περίπτωση, και τα τελειώνει σε μια βδομάδα.

    Μετά κατέβηκε στη γειτονιά να βγάλει ένα χιλιάρικο μετρητά για να πληρώσει την νηπιαγωγό παίρνοντας το γιο του κατά τις 3 το μεσημέρι.

    Ώσπου να γυρίσει η γυναίκα του από την UPS που είχε πάει για να στείλει την παραγγελία της, έκανε λάικ την ανάρτηση του Βερούτη και ξαναμπήκε στο freelancer.com, μέχρι να επιστρέψει για να πάνε για μπάνιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pios-ine-o-panos-lazaratos-pou-echi-kani-ano-kato-ton-diagonismo-gia-tis-adies/69904

     



    ΣΧΟΛΙΑ