• Most Popular

    Think about it: Τι σχέση έχουν η αραβική Vogue με την Ελένη Μενεγάκη και το Big Bang Theory;

    • NewsRoom
    big bang


    “Think about it…but think big”: Η νέα στήλη του mononews, δίνει τροφή για σκέψη. Μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα, διακόσμηση, tips, στέκια, trends, διάσημοι, στην καθημερινή σας lifestyle ενημέρωση.

    Gigi Hadid: Το πρόσωπο της αραβικής Vogue

    τζιτζι
    Με μαντίλα ποζάρει η Gigi Hadid, στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της αραβικής Vogue. Τιμώντας την καταγωγή του παλαιστίνιου πατέρα της το εντυπωσιακό 21χρονο μοντέλο πόζαρε φορώντας χιτζάμπ που καλύπτει μεγάλο τμήμα του κεφαλιού της. «Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα με το να συμμετέχεις στη διεθνή Vogue, ότι, δηλαδή, μπορούμε να γιορτάζουμε και να μοιραζόμαστε με τον κόσμο τις διαφορετικές κουλτούρες.» έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram.

    Να τους ζήσει!

    xrysikopoulouΜε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανακοίνωσε τον ερχομό της δεύτερης κορούλας της. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία της μικρής, με την ευτυχισμένη μαμά να της κρατάει τρυφερά το χέρι και να αναρωτιέται «Και για πείτε, πόση κλωστή χρειάζεται για να πλέξω ένα Μαρτάκι για αυτό το χέρι;#isabellas_little_sister#wevebeenexpectingyou#myiasomoments#το_μικρό_μου #κλισέ_φωτο #αλλά_δεν_κρατήθηκα»

    John Galliano: Το Παρίσι υποκλίνεται στην πρωτοτυπία του 

    output_gqSaszΣτην εβδομάδα μόδας του Παρισιού παρουσιάσε ο John Galliano τις εξαιρετικές δημιουργίες του για  τον γαλλικό πολυτελή οίκο μόδας, Maison Margiela.  Η νέα συλλογή του, Φθινόπωρο 2017 – Χειμώνας 2018 είχε χαρακτηριστικό λευκό χρώμα στο μακιγιάζ και τα φρύδια, ενώ το ξεχωριστό clue της επίδειξης ήταν οι τσάντες, που εύκολα μπορούσαν να μετατραπούν σε καπέλο. 

    Big Bang Theory: Τηλεοπτική μεγαλοψυχία

    Big-Bang-TheoryΣε μία κίνηση πρωτόγνωρης αλληλεγγύης,  οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “The Big Bang Theory” αποφάσισαν να προτείνουν στην παραγωγή περικοπές στο δικό τους μισθό, προκειμένου να αυξηθεί αυτός των τηλεοπτικών συμπρωταγωνιστών τους Μπερναντέτ και Έιμι. Η κωμική πεντάδα των πρωταγωνιστών λέγεται ότι πληρώνεται με 1 εκατ. δολ. το επεισόδιο έκαστος, ενώ οι δύο συμπρωταγωνίστριές τους, που προστέθηκαν αργότερα στο καστ της σειράς, αμείβονται με μόλις 200.000 δολ. το επεισόδιο. Πλέον, με την ευγενική κίνηση των συναδέλφων τους θα μοιραστούν 500.000 δολ. Αυτό βέβαια, αν το δεχτεί η παραγωγή βέβαια.

    232 χρόνια ιστορίας στο Πήλιο

    kafeparxia12Ένα από τα γραφικότερα και πιο παλιά καφενεία στην Ελλάδα βρίσκεται στο Πήλιο.Το Καφενείο του Φορλίδα στον Λαύκο του Πηλίου χρονολογείται από το 1785 και έχει να διηγηθεί ολόκληρη τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Πολιτική και κοινωνία απασχολούν τις κλασικές “κουβέντες καφενείου”, που απασχολούν τους θαμώνες γύρω από την παραδοσιακή ξυλόσομπα. Επισκεφτείτε το!

    Το κείμενο υπογράφουν οι Αθηνά Λαρδή και Σόφη Ζιώγου
    Το κείμενο υπογράφουν οι Αθηνά Λαρδή και Σόφη Ζιώγου



    ΣΧΟΛΙΑ