• Fashion

    Σχολικά από… σπίτι


    Η σύγχρονη εποχή που χαρακτηρίζεται, αφενός, από την συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και, αφετέρου, από τους έντονους ρυθμούς ζωής, επιτάσσει όσο ποτέ την εύρεση νέων μεθόδων και πρακτικών, ώστε να γίνει η καθημερινότητά μας ευκολότερη.

    Γι’ αυτό, άλλωστε, οι περισσότεροι από εμάς – αν όχι όλοι – έχουμε εντάξει στη ρουτίνα μας τη χρήση του διαδικτύου σε διάφορες μορφές, όπως είναι οι online αγορές. Αποτελούν μια όαση στην γρήγορη καθημερινή ζωή, καθώς μας γλιτώνει χρόνο, κόπο και πολλές φορές ακόμη και χρήματα (λόγω προσφορών, online εκπτώσεων, κουπονιών κλπ). Επίσης, είναι τόσο ανακουφιστικό να ξέρεις πως δεν χρειάζεται να σκουντήξεις και να σκουντηθείς μέχρι να βρεις αυτό που ψάχνεις -αρκετές φορές δεν προλαβαίνεις καν να κοιτάξεις με άνεση τι υπάρχει- ούτε και να περιμένεις σε μια τεράστια ουρά ταμείου για ώρες.

    Φαινόμενο που συναντάμε σε περιόδους αιχμής των καταστημάτων, όπως είναι και η προσχολική περίοδος που διανύουμε τώρα. Πόσοι γονείς δεν έχουν συνδέσει τις αρχές του Σεπτέμβρη με ένα ατελείωτο τρέξιμο σε καταστήματα και μαγαζιά, ψάχνοντας τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους. Πόσες μαμάδες και πόσοι μπαμπάδες δεν θεωρούν τις μέρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων έναν “εφιάλτη” που λόγω της κίνησης μπορεί να κρατήσει μέρες. Και επιπλέον, πόσα παιδάκια δεν γκρινιάζουν και παραπονιούνται στη μέση ενός καταστήματος όταν ένα είδος είναι σε έλλειψη λόγω της μεγάλης και ταυτόχρονης ζήτησης.

    Όλα αυτά, βέβαια, που φαντάζουν στα μάτια μας σαν τιμωρία από τον δάσκαλο, μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα, γρήγορα, ξεκούραστα κι ανώδυνα, με ένα (ή δυο-τρία) κλικ! Κι ενώ μπορεί να σκεφτείτε πως οι ηλεκτρονικές αγορές στα σχολικά είδη δεν είναι και τόσο διαδεδομένες, οι Έλληνες γονείς έχουν γίνει “ειδικοί” στον τομέα αυτό αφού έχουν στραφεί στις αγορές μέσω της online πλατφόρμας των Public. Τα Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολιτισμού και τεχνολογίας, έχουν προνοήσει μέχρι και για τα σχολικά των παιδιών σας και κάθε ελληνικής οικογένειας. Μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειάζεται η νέα γενιά μαθητών, από γραφική ύλη μέχρι σχολικές τσάντες και από tablets μέχρι ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

    Πιο συγκεκριμένα, τα Public ξεκινούν μαζί με κάθε γονιό μια δημιουργική χρονιά, εφοδιάζοντάς τον με ό,τι χρειάζεται ένα παιδί, ενώ ένα από τα θετικά στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ο συνδυασμός καλής ποιότητας και χαμηλών τιμών των προϊόντων. Έχουν τη μεγαλύτερη γκάμα σε σχολικές τσάντες και σακίδια, γραφική ύλη, κασετίνες και τετράδια. Και επειδή τα Public προνοούν για όλα, μπορείτε να βρείτε ακόμη και φαγητοδοχεία ή παγούρια.

    Τα νέα παιδιά ακολουθούν την εξέλιξη της τεχνολογίας και μεγαλώνουν μαζί της, κάνοντάς την μέρος της ζωής τους. Έτσι, στην online πλατφόρμα των Public υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από tablets, laptops και όλη την τεχνολογία που μπορεί να χρειάζεται ένα παιδί για τα μαθήματά του. Τέλος, στο www.public.gr είναι διαθέσιμα όλα τα σχολικά βιβλία σε πακέτα ανά τάξη, σχολικά βοηθήματα και φροντιστηριακά εγχειρίδια.

    Τα Public βρίσκονται στο πλευρό των μοντέρνων γονιών και έχουν τη λύση και για τους πιο πολυάσχολους, οι οποίοι μπορούν να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα ό,τι επιθυμούν για τη νέα σχολική χρονιά με ένα απλό κλικ!

     



    ΣΧΟΛΙΑ