• Most Popular

    Κώστας Μπακογιάννης: Η κατάσταση σήμερα στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολη

    • NewsRoom
    Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    «Αν με ενδιέφερε η κεντρική πολιτική σκηνή, θα είχα κάνει αυτή την επιλογή εδώ και χρόνια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

    Μιλώντας στο Θέμα 104,6, είπε για τον Δήμο Αθηναίων: «Δυστυχώς σήμερα η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Κάθε μέρα περπατάω στις γειτονιές και παντού διαπιστώνω μια εικόνα απόλυτης εγκατάλειψης. Έχει κανείς την αίσθηση ότι οι Αθηναίοι είναι ξεχασμένοι, είναι αόρατοι και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό και εμείς δίνουμε βάση στον πολιτισμό της καθημερινότητας».

    Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος ρωτήθηκε για το κατά πόσο σκοπεύει από το δήμο να μεταβεί στον κεντρική πολιτική σκηνή και απάντησε: «Αν με ενδιέφερε η κεντρική πολιτική σκηνή, θα είχα κάνει αυτή την επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαι καινούριος στα κοινά. Είμαι εννιά χρόνια τώρα, στην αρχή ως δήμαρχος Καρπενησίου και μετά ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Αγαπώ πολύ την αυτοδιοίκηση. Αυτό που χρειάζεται ο δήμος Αθηναίων είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διάλογο με τους πολίτες της Αθήνας ανοίγει ο Κώστας Μπακογιάννης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων (video)



    ΣΧΟΛΙΑ