ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής ανθεκτικότητας
Πάνω από το στόχο των 5,7 δισ. ευρώ θα κλείσουν οι εκταμιεύσεις δανείων της Τράπεζας Πειραιώς για το 2021, εκ των οποίων τα 2 δισ. ευρώ κατευθύνθηκαν ήδη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και το ΤΕΠΙΧ η Πειραιώς διέθεσε 625 εκατ. ευρώ.
Τα στοιχεία αυτά ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη η κ. Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής στην Τράπεζα Πειραιώς, μιλώντας ενώπιον δεκάδων επιχειρηματιών από την ευρύτερη Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο που πραγματοποιήθηκε για τα μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).
Όπως εκτίμησε η κ. Βρεττού η επίπτωση της πανδημίας στην ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις, φαίνεται να είναι ελεγχόμενη και διαχειρίσιμη, κάτι που –όπως είπε- οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα εγρήγορσης που υιοθέτησαν τα επιτελεία των Τραπεζών και του κράτους, αναζητώντας καινοτόμα εργαλεία και μεθόδους αντιμετώπισης της κατάστασης.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικά Διυλιστήρια: Σταδιακή υποχώρηση στις τιμές καυσίμων αν ισχύσει η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν – Κάτω από 2 ευρώ η βενζίνη
- Απογραφή ανελκυστήρων: Τέλος χρόνου στις 30 Ιουνίου – Πού κυμαίνονται τα πρόστιμα
- Lamborghini Miura: Παίζοντας μαθαίνεις
- Βρετανία: Θριαμβευτική νίκη του Άντι Μπέρναμ – Αυξάνεται η πίεση στον Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.