• Mononews TV

    Tο mega yacht με την υπογραφή του Giorgio Armani – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η εταιρεία The Italian Sea Group και ο μαέστρο της ιταλικής μόδας Giorgio Armani αποκαλύπτουν το mega yacht Admiral μήκους 72 μέτρων σε μια αποκλειστική ιδιωτική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Marina di Carrara.

    Το έργο, που ξεκίνησε το 2020 και αναπτύχθηκε από τον Giorgio Armani και την ομάδα του σε συνεργασία με το Admiral Style Centre, ερμηνεύει και συνδυάζει το DNA των δύο εμπορικών σημάτων για να δημιουργήσει ένα μοναδικό, avant-garde megayacht, το αποτέλεσμα του οποίου σχεδιαστικά δεν είναι τίποτε λιγότερο από μια συνάντηση ανάμεσα στις πιο εξαίσιες πτυχές του ναυτικού κόσμου και του σύμπαντος της μόδας.

    Αυτό το γιοτ είναι το πρώτο από τα δύο που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τον Giorgio Armani, του οποίου το αλάνθαστο στυλ είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, τόσο στις εξωτερικές γραμμές, όσο και στους εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους.

    Ο διαχρονικός μινιμαλισμός, που αποτελούσε πάντα μέρος της δημιουργικής φιλοσοφίας του σχεδιαστή, επαναπροσδιορίζει την ίδια την ουσία της έννοιας των megayacht υψηλών προδιαγραφών με έναν ριζοσπαστικό, αλλά κομψό τρόπο, βασιζόμενος στις αρχές του χορού της απλότητας με την πολυπλοκότητα.

    «Η θάλασσα και το design είναι δύο από τα μεγαλύτερα πάθη μου. Με αυτή τη νέα συνεργασία, επέκτεινα την ιδέα μου για την επίπλωση και τη διακόσμηση στον ναυτικό κόσμο, στον οποίο –όπως και στη μόδα– η αισθητική και η λειτουργικότητα συνδυάζονται με φυσικό και κομψό στυλ. Αυτό το άκρως συναρπαστικό έργο μου επέτρεψε να δημιουργήσω εξατομικευμένους χώρους με Armani/Casa –όπως ρούχα κατά παραγγελία– με την ίδια δεξιοτεχνία που εφαρμόζεται στην επιλογή των υλικών, των λεπτομερειών και της παραγωγής», λέει ο Giorgio Armani, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Armani Group.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ