• Mononews TV

    Το εντυπωσιακό στάδιο της ομάδας του Μπέκαμ στο Μαϊάμι αξίας 966 εκατ.

    • NewsRoom

    Τις πρώτες εικόνες από το στάδιο που θα στεγάζει την πολλά υποσχόμενη ομάδα ποδοσφαίρου Ίντερ Μαϊάμι, που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2018, έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα μέσα από βίντεο στο Instagram.

    Με την ομάδα να κάνει την είσοδό της στο αμερικανικό πρωτάθλημα από τη διοργάνωση του 2020, τα έργα για το νέο της «σπίτι» βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

    Το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στα 966 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 870 εκατ. ευρώ, και αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το 2022.

    «Αυτό είναι το μέλλον μας! Η ενέργεια θα είναι καταπληκτική», έγραψε ο Μπέκαμ στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε και δείχνει πώς θα είναι το στάδιο όταν ολοκληρωθούν τα έργα.

    Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι η κατασκευή του θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το 2020, ωστόσο τα έργα καθυστέρησαν, καθώς βρέθηκε αρσενικό σε υψηλές ποσότητες, αλλά και επικίνδυνα χαλάσματα στην επιφάνεια του εδάφους.

    Έπειτα από έρευνα βρέθηκαν ακόμη υψηλές ποσότητες βάριου και μόλυβδου.

    Πλέον οι εργασίες προχωρούν κανονικά για 12 ώρες καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία.



    ΣΧΟΛΙΑ