ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον περασμένο Νοέμβριο η Βενετία επλήγη από τις σφοδρές πλημμύρες, ενώ στη συνέχεια «χτυπήθηκε» από την πανδημία κλονίζοντας ακόμη περισσότερο τον τουρισμό της.
Με περίπου 20 – 30 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, η Βενετία βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό, ωστόσο σήμερα στην ιταλική πόλη βρίσκονται μόνο οι μόλις 50.000 κάτοικοί της.
Οι δρόμοι και τα κανάλια παραμένουν άδεια από γόνδολες, ενώ μέχρι και ενοικιαστήρια για σπίτια έκαναν την εμφάνισή τους, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και μια εικοσαετία.
Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, η Washington Post στο παραπάνω βίντεο μιλάει με τους ντόπιους, οι οποίοι μοιράζονται τις ελπίδες τους και την αισιοδοξία τους για το μέλλον και την αναγέννηση του τουρισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δούκας: Το συνέδριο του Μαρτίου είναι η τελευταία ευκαιρία για επανεκκίνηση και λύτρωση του ΠΑΣΟΚ
- Σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 εκτελεσθέντων στην Καισαριανή – Βρέθηκαν σε δημοπρασία στο eBay
- Στο μικροσκόπιο της ΔΑΕΕ η Βιολάντα – Αγνωστοι κάνουν εκσκαφή σε άλλο εργοστάσιο του Τζιωρτζιώτη
- Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ δεν αμφισβητούν το πόρισμα για τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.