• Mononews TV

    Στον Πειραιά και τη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο MSC Virtuosa – MononewsTV

    • NewsRoom

    Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά και την Ρόδο, αλλά και τη Λεμεσό, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC Virtuosa, της ναυτιλιακής εταιρείας MSC Cruises.

    Το σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2020, που θα καταπλεύσει την επόμενη εβδομάδα, στις 12 και 13 Νοεμβρίου στα λιμάνια του Πειραιά και της Ρόδου και θα συνεχίσει για την Λεμεσό, ξεκίνησε την 24ήμερη κρουαζιέρα από την Λισαβόνα και η οποία θα καταλήξει στο κανάλι του Σουέζ.

    Το εντυπωσιακό αυτό πλοίο, μπορεί να μεταφέρει 5.772 επιβάτες και 1.536 άτομα πλήρωμα!

    Η διαδρομή που ακολουθεί είναι Λισαβόνα, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Γένοβα, Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Βαλέτα, Πειραιάς, Ρόδος, Λεμεσός, Κανάλι Σουέζ και η χαμηλότερη τιμή ανά άτομο είναι 1.529 ευρώ!

    Το “MSC Virtuosa” ναυπηγήθηκε στα γαλλικά ναυπηγεία στη Σαν Αζέρ, έχει μήκος 331 μέτρα και πλάτος 43, ενώ διαθέτει 2.405 καμπίνες.

    Οι επιβάτες του μπορούν να απολαύσουν 5 πισίνες, με τα μεγαλύτερα και διαδραστικότερα πάρκα νερού εν πλω. Οι πισίνες μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 1.000 επισκέπτες.

    Επίσης προσφέρει ξεχωριστά προνόμια και υπηρεσίες, όπως ιδιωτικό σολάριουμ, πανοραμικό τζακούζι αποκλειστικά για τους επιβάτες του MSC Yacht Club και υπηρεσία μπάτλερ όλο το 24ωρο.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ