• Mononews TV

    Πρεμιέρα για το πρώτο εστιατόριο της Louis Vuitton στη Γαλλία – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η Louis Vuitton πρόκειται να ανοίξει το πρώτο της εστιατόριο στη Γαλλία, στην πόλη Σαιν Τροπέ, την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

    Το 40 θέσεων εστιατόριο θα ονομάζεται Mory Sacko at Louis Vuitton, θα στεγάζεται στο ξενοδοχείο White 1921 και επικεφαλής θα είναι ο Mory Sacko, ο σεφ που βρίσκεται πίσω από το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο MoSuke στο Παρίσι.

    Η κουζίνα του Sacko είναι εμπνευσμένη από τις αφρικανικές και ιαπωνικές γεύσεις, ανακαλύπτοντας εκ νέου πιάτα όπως τα ιαπωνικά κιτ γευμάτων τύπου bento box που ονομάζονται ekiben, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

    «Δημιουργικές, καλοκαιρινές γεύσεις παρουσιάζονται σε έναν ειδικό ξύλινο δίσκο που σχεδιάστηκε από τον σεφ και εκτίθενται σε γυάλινα δοχεία διακοσμημένα με λουλούδια και πρασινάδες», αναφέρει η ανακοίνωση.

    Το Mory Sacko at Louis Vuitton βρίσκεται στην Place des Lices, η οποία είναι γνωστή για το πετάνκ ή εδαφοσφαίριση, ένα παιχνίδι με μπάλα που είναι ευρέως γνωστό στη νότια Γαλλία. Η πλατεία αποτελεί ένα θρυλικό σημείο σε μια πόλη που αγαπούσαν οι διασημότητες της δεκαετίας του 1950, όπως η Μπριζίτ Μπαρντό. Στις ημέρες μας, το Σαιν Τροπέ αποτελεί αγαπημένο μέρος για δισεκατομμυριούχους και αστέρες του Χόλιγουντ που ελλιμενίζουν τα yacht τους στην κοντινή μαρίνα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ