ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταφύγιο στην Ελλάδα έχει βρει μεγάλος αριθμός ναυτικών, ναυλομεσιτών και στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών που προέρχονται από την εμπόλεμη Ουκρανία.
Ουκρανικές ναυτιλιακές έχουν μεταφέρει στην Αθήνα και τον Πειραιά αρκετά μέλη του προσωπικού τους ενώ και οι Έλληνες εφοπλιστές έδειξαν την ευαισθησία τους από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία σπεύδοντας να προσφέρουν βοήθεια στους Ουκρανούς ναυτικούς που απασχολούν στα πλοία τους και τις οικογένειες τους που βρίσκονταν στις εμπόλεμες περιοχές.
Σύμφωνα με τον Maksym Khaulin, διευθυντής διαχείρισης πλοίων στην Intresco, που μίλησε στo tradewinds, υπάρχουν στην Ελλάδα τουλάχιστον 500 Ουκρανοί του κλάδου της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών τους.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 2025: Οι πιο επιδραστικές στιγμές και συμφωνίες που αναδιαμόρφωσαν τη μόδα και τον κλάδο πολυτελείας
- Από την ψηφιακή επιτυχία στις θεσμικές αποτυχίες του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη
- Οι τοπικές συρράξεις ελλοχεύουν κινδύνους για την διεθνή ναυσιπλοΐα, για τα πλοία και τα πληρώματα
- Πλειστηριασμοί: Ποδαρικό στη Μύκονο κάνει το «ηλεκτρονικό σφυρί» το 2026