• Mononews TV

    Pepco: Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τον ανταγωνιστή του Jumbo – mononewsTV

    • NewsRoom

    «Πρεμιέρα» με τα πρώτα της καταστήματα στην Αθήνα κάνει η Pepco, η πολυεθνική αλυσίδα, που απλώνεται σε όλη την Ευρώπη με μια επιθετική ατζέντα ανάπτυξης.

    Το πρώτο κατάστημα στο Piraeus Retail Park ανοίγει αύριο τις πύλες του και το δεύτερο στις 13 Οκτωβρίου στην Πέτρου Ράλλη ενώ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα έχουν ανοίξει άλλα οκτώ καταστήματα της εκπτωτικής αλυσίδας.

    Θεωρείται άμεσα ανταγωνιστική για τη Jumbo, καθώς μέσα από τα 3.000 καταστήματα που έχει σε όλη την Ευρώπη πωλούνται είδη ένδυσης, οικιακός εξοπλισμός, είδη διακόσμησης, αξεσουάρ μόδας σε χαμηλές τιμές, δηλαδή το ίδιο κωδικολόγιο με αυτό που βρίσκουν οι καταναλωτές στα καταστήματα του κ. Βακάκη.

    Άνοιγμα δέκα καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2022

    Τα καταστήματα είναι μικρού μεγέθους και μέσα από αυτά θα προσφέρεται μία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια.

    Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal  και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά  ή χριστουγεννιάτικα είδη.

    Σε ενημερωτική συνάντηση που έγινε χθες για την παρουσίαση του πρώτου καταστήματος Pepco, οι επικεφαλής της εταιρείας σημείωσαν ότι ήδη έχουν γίνει οι συμφωνίες- με μισθώσεις χώρων- για τα επόμενα επτά καταστήματα. Ετσι, μετά το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στην οδό Πέτρου Ράλλη, δίπλα από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη την άλλη εβδομάδα θα ακολουθήσει το τρίτο σε δύο εβδομάδες στη Λάρισα, στο Fashion Center. Με βάση το πλάνο ακολουθεί το Ιλιον, δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και μετά επέκταση σε όλη τη χώρα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ