• Mononews TV

    Παπαστράτος: Η πορεία προς την κορυφή της Ν.Α Ευρώπης – Πώς έφτασε να αναβαθμιστεί σε διοικητικό cluster 12 χωρών – mononewsTV

    • NewsRoom

    Όταν σε μια εποχή αβεβαιότητας για τη χώρα η Παπαστράτος αποφάσιζε τον ολικό μετασχηματισμό της και τη μετατροπή της από κορυφαία καπνοβιομηχανία σε εταιρεία τεχνολογίας έπαιρνε ένα ρίσκο.

    Όταν το 2017, μετά από σχεδόν εννέα δεκαετίες, το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο σταμάτησε να παράγει τσιγάρα και στις γραμμές παραγωγής μπήκαν οι θερμαινόμενες ράβδοι καπνού για το IQOS ίσως και οι πιο αισιόδοξοι να μην μπορούσαν να φανταστούν τη συνέχεια.

    Εξι χρόνια αργότερα η Παπαστράτος αναβαθμίζεται σε Διοικητικό Κέντρο των Λειτουργιών της μητρικής εταιρείας Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επικεφαλής, ως αντιπρόεδρος Ευρώπης, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες της Ν.Α. και έδρα την Ελλάδα αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.

    Ο μάνατζερ που πίστεψε στο smoke free όραμα της PMI και ανέλαβε το ρίσκο και την ευθύνη να προχωρήσει τον ριζικό επιχειρηματικό μετασχηματισμό της εταιρείας.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ