• Mononews TV

    ΟΤΕ-Uni Systems: Έπεσαν οι τελικές υπογραφές για το έργο CRM ύψους €66 εκατ. – mononewsTV


    Υπεγράφη η τελική σύμβαση για το μεγάλο έργο του CRM συνολικής αξίας 66 εκατ. ευρώ, ανάδοχος του οποίου έχει οριστεί η κοινοπραξία ΟΤΕ-Uni Systems.

    Ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο οι τελικές υπογραφές έπεσαν λίγες ημέρες πριν, με το έργο να αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης ενώ με βάση το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 24 μηνών.

    Το έργο CRM θεωρείται ύψιστης σημασίας για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του κράτους καθώς θα δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύστημα και θα φιλοξενήσει όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες του δημοσίου. Επίσης η Δημόσια Διοίκηση θα έχει συγκεντρωμένες σε ένα σημείο όλες τις αλληλεπιδράσεις της με το Δημόσιο, δηλαδή ερωτήματα, αιτήματα, υποθέσεις του συναλλασσόμενου ανεξάρτητα από το εκάστοτε κανάλι επικοινωνίας (τηλέφωνο, φυσική παρουσία, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.) ή φορέα εξυπηρέτησης.

    Τι αφορά το έργο

    Αντικείμενο της σύμβασης είναι η Δημιουργία της «Ενιαίας ψηφιακής υποδομής εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων», στο πλαίσιο της οποίας θα αναπτυχθούν όλοι οι απαραίτητοι πληροφοριακοί και τεχνολογικοί μηχανισμοί και θα παρασχεθούν οι απαιτούμενες υπηρεσίες προκειμένου να επιτευχθεί η συνολική στόχευση του έργου.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ