• Mononews TV

    ΟΠΑΠ: Γιατί το Eurojackpot θα απογειώσει τα μεγέθη του 2024 – mononewsTV

    • NewsRoom

    Άλλα μεγέθη, άλλα οικονομικά στοιχεία που θα απογειώσουν έσοδα και κερδοφορία για τον ΟΠΑΠ από δεύτερο τρίμηνο του 2024, κάνουν λόγο οι αναλυτές, από τη συμμετοχή του Οργανισμού στο Eurojackpot.

    Αυτό, υπό το δεδομένο ότι το νέο παιχνίδι θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, στο οποίο ο ΟΠΑΠ πρόκειται να συμμετάσχει, καθώς έχει εξασφαλίσει την άδεια διεξαγωγής του. Ο σκοπός του νέου αυτού παιχνιδιού είναι οι παίκτες να βρουν σε συνολικά 50 αριθμούς τους 5 που κερδίζουν, όπως και δύο ακόμη σε σύνολο 12. Διευκρινίζεται ότι το ευρωπαϊκό τζακ ποτ όταν θα έρθει θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό καθώς θα έχει να κάνει με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

    Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να αναπτύσσει πρωτοβουλίες ανανέωσης του χαρτοφυλακίου των αριθμοπαιχνιδιών που διεξάγονται μέσω κληρώσεων. Η στρατηγική αυτή κίνηση λαμβάνει χώρα ενόψει και της διάθεσης του Eurojackpot στην ελληνική αγορά, εντός του α΄ εξαμήνου του 2024. Για το λόγο αυτό λοιπόν, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η επανατοποθέτηση του ΛΟΤΤΟ ως παιχνίδι μηνιαίων καταβολών κερδών. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προχωρήσει και η ανανέωση του ΤΖΟΚΕΡ, του δημοφιλέστερου παιχνιδιού κληρώσεων της εταιρείας, με στόχο τη διατήρηση της δυναμικής του.

    Σύμφωνα με στοιχεία της διοίκησης, η ανάπτυξη των online δραστηριοτήτων συνεχίστηκε για ένα ακόμη τρίμηνο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία τα επόμενα χρόνια.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ