ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 80% των Ι.Χ. Αυτοκινήτων που έρχονται στο λιμάνι του Πειραιά προορίζονται για την εγχώρια αγορά και μόνο το 20% προωθείται σε άλλες χώρες. Το νέο Car Terminal, που διαθέτει 5.300 θέσεις για αυτοκίνητα, προστίθενται και στις θεσεις στην παλιά προβλήτα που μπορεί να φιλοξενήσει άλλα 6.700 αυτοκίνητα.
Το νέο έργο εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί και εκτείνεται σε μια έκταση 40.000 τ.μ.
Η συνολική επένδυση προσέγγισε τα 20 εκατομμύρια ευρώ και η εταιρεία ΤΕΚΑΛ, του Παναγιώτη Ψαλτάκου το εκτέλεσε.
Στην τελετή παραλαβής του έργου, πρώτος μίλησε ο Υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ενισχύεται με αυτή την επένδυση η πρωτοκαθεδρία της χώρας μας στην ναυτιλία και η διαμόρφωση της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.