• Mononews TV

    Ο Bad Bunny και το υπερπολυτελές καταφύγιό του στη Νέα Υόρκη – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ο βασιλιάς της latin trap και περήφανος κάτοχος τριών Grammy, Benito Antonio Martínez Ocasio, γνωστότερος με το ψευδώνυμο Bad Bunny, δείχνει να διένυσε μεγάλη απόσταση από το Πουέρτο Ρίκο ως το ακριβότερο νοικιαζόμενο duplex του Τσέλσι, στη Νέα Υόρκη.

    Φαίνεται ότι η συναυλία του Luis Miguel στο Madison Square Garden μπορεί να μην είναι ο μόνος λόγος που ο σούπερ σταρ της reggaeton Bad Bunny εθεάθη πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Η New York Post αναφέρει ότι ο Πορτορικανός μουσικός -ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία με το νέο του αμόρε, την Kendall Jenner- μόλις υπέγραψε μίσθωση ενός ρετιρέ σε πολυτελές κτίριο στο Δυτικό Τσέλσι.

    Αν και το duplex των τεσσάρων υπνοδωματίων και τεσσάρων και μισού μπάνιου φέρεται να κυκλοφορεί στην αγορά προς πώληση στα 18,5 εκατομμύρια δολάρια, ο Bad Bunny νοικιάζει το σπίτι για 150.000 δολάρια το μήνα. Σύμφωνα με το New York Magazine, ίσως πρόκειται επομένως για το πιο ακριβό διαμέρισμα στην πόλη.

    Το νέο καταφύγιο του Bad Bunny διαθέτει χώρο διαβίωσης 423 τετραγωνικών, μαζί με υπαίθριο χώρο 426 τετραγωνικών και ιδιωτική πισίνα μήκους 10 μέτρων.

    Το γωνιακό διαμέρισμα με την οροφή ύψους 4 μέτρων είναι τυλιγμένο σε τοίχους από συρόμενο γυαλί, επιτρέποντας την ασυναγώνιστη θέα στην πόλη – και τους τόνους του ηλιακού φωτός να εισχωρούν από πολλές διαφορετικές περιοχές.

    Η τραπεζαρία διαθέτει δάπεδα terrazzo και ξύλινη επένδυση, η οποία κρύβει τις περισσότερες από τις συσκευές εντός της, ενώ μια βιβλιοθήκη με σπειροειδή σκάλα οδηγεί στην οροφή και τη (μία) βεράντα.

    Η κατοικία διαθέτει επίσης μια υπαίθρια κουζίνα σε μία από τις συνολικά τέσσερις βεράντες – μαζί με μια διαμορφωμένη ταράτσα με θέα στον ποταμό Hudson.

    Αν ισχύει πως οι χώροι κατοικίας μας, είναι καθρέφτες του εσωτερικού μας κόσμου, τότε ο Bad Bunny είναι ένας πιθανότατα εξαιρετικά μπερδεμένος άνθρωπος.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ