• Mononews TV

    Ντόναλντ Τραμπ: Στα 6,5 δισ. δολ. αυξήθηκε η περιουσία του – mononewsTV


    Μπορεί η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Ντόναλντ Τραμπ να κινδύνεψε όσο ποτέ άλλοτε τη Δευτέρα, ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε η καλύτερη ημέρα για την περιουσία του.

    Ενώ κινδύνευε να χάσει μέρος του πλούτου του καθώς έληγε η προθεσμία για να πληρώσει ομόλογο άνω των 500 εκατ. δολαρίων στη Νέα Υόρκη ως εγγύηση για την καταδίκη του σε υπόθεση απάτης, το εφετείο αποφάσισε να προσφέρει μια σανίδα σωτηρίας στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, μειώνοντας στο μισό το ποσό, στα 175 εκατ. δολάρια.

    Ταυτόχρονα, η εταιρεία μέσων μαζικής επικοινωνίας, Trump Media & Technology Group, ολοκλήρωσε μια διαδικασία συγχώνευσης διάρκειας 29 μηνών, με αποτέλεσμα οι μετοχές που αξίζουν δισεκατομμύρια δολάρια στο χαρτί να ανήκουν πλέον επίσημα στον Τραμπ.

    Συνολικά, η καθαρή του περιουσία αυξήθηκε πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά, ο Τραμπ εντάχθηκε στη λίστα των 500 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο του Bloomberg Billionaires Index, με περιουσία 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    «Έχουμε μια εξαιρετική εταιρεία και μας τιμούν απίστευτα», δήλωσε ο Έρικ Τραμπ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Οργανισμού Trump.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ