• Mononews TV

    Νίκος Τσάκος: Η ΤΕΝ έχει εξασφαλίσει έσοδα $2,5 δισ. – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ο Νίκος Τσάκος γιόρτασε τα 30 χρόνια της TEN ως εισηγμένη εταιρεία.

    Με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας της TΕΝ, ο Δρ Νικόλαος Π. Τσάκος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εισηγμένης ναυτιλιακής εταιρείας,δήλωσε ότι «Αυτή η εξαιρετική στιγμή αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας ως εισηγμένη στο χρηματιστήριο που όχι μόνο γιορτάζει τα επιτεύγματά της, αλλά το πιο σημαντικό, μας ωθεί να κοιτάξουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο κεφάλαιο μας και να συνεχίσουμε να προωθούμε για να βελτιώσουμε την επιχείρησή μας και τις πρακτικές μας.

    Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους συνεργάτες μας για τις μέχρι τώρα προσπάθειές τους και παραμένουμε αισιόδοξοι καθώς ξεκινάμε την επόμενη φάση της ανάπτυξης της εταιρείας προς όφελος των μετόχων μας».

    Η TEN Ltd, γιόρτασε τα 30 χρόνια της ως εισηγμένη εταιρεία. Η εταιρεία ξεκίνησε από το Χρηματιστήριο του Όσλο το 1993 και μετέφερε την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης τον Μάρτιο του 2002.

    Στις 10 Οκτωβρίου 2023, ο Δρ Νικόλαος Π. Τσάκος, Ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος και η οικογένειά του φιλοξένησε μια αξέχαστη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη City μαζί με την εκτελεστική του ομάδα.

    Η κυρία Νικόλ Πεταλίδη από το SchwabμNetwork, προσφώνησε τον Chris Taylor, Αντιπρόεδρο και Global Head of Listings & Services at NYSE, Mr. Stefan Jekel, Head of International Listings στο NYSE και άλλους προσκεκλημένους από τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, τον τραπεζικό κλάδο και τις επενδυτικές κοινότητες.

    Η εταιρεία γιόρτασε περήφανα το ταξίδι της που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια με ένα στόλο τεσσάρων δεξαμενόπλοιων για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους μεταφορείς ενέργειας στον κόσμο και διαθέτει ένα ευέλικτο στόλο 68 σύγχρονων δεξαμενόπλοιων μεταφοράς αργού πετρελαίου και υγροποιημένου φυσικού αερίου («LNG»)

    Η TEN Ltd. είναι ο μεταφορέας πετρελαίου των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ