• Mononews TV

    Navios: 162,1 εκατ. δολάρια κέρδη για την εταιρεία της Αγγελικής Φράγκου – MononewsTV

    • NewsRoom

    Τα συνολικά έσοδα της ναυτιλιακής εταιρείας Navios Maritime Partners της Αγγελικής Φράγκου στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους διαμορφώθηκαν σε 228 εκατ. δολάρια, ενώ τα κέρδη ανήλθαν σε 162,1 εκατ. δολάρια.

    Η κυρία Αγγελική Φράγκου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Navios Partners, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2021, δεδομένου ότι η Navios Partners κατέγραψε έσοδα 228 εκατομμυρίων δολαρίων, προσαρμοσμένο EBITDA 145,2 εκατομμυρίων δολαρίων και καθαρό εισόδημα 162,1 εκατομμυρίων δολαρίων» και στη συνέχεια δήλωσε:

    «Η Navios Partners είναι μια από τις μεγαλύτερες εισηγμένες στο χρηματιστήριο ναυτιλιακές εταιρείες των ΗΠΑ, που διαθέτει 15 τύπους διαφορετικούς τύπους πλοίων, που εξυπηρετεί περισσότερες από δέκα διαφορετικές αγορές. Η διαφοροποίηση αυτή δημιουργεί ανθεκτικότητα στο συνολικό επιχειρηματικό μας μοντέλο, επιτρέποντάς μας να μετριάζουμε την αστάθεια μεμονωμένων τμημάτων, ενώ μας επιτρέπει επίσης να αξιοποιούμε τα μοναδικά θεμελιώδη στοιχεία κάθε τομέα. Η διαφοροποίηση δημιουργεί επίσης σημαντική ευελιξία στις δραστηριότητες ναυλώσεων, S&P και χρηματοδότησης».

    Επίσης, η ισχυρά κυρία της μεγαλύτερης εισηγμένης εταιρείας είπε: «Αξιοποιούμε τις ισχυρές αγορές μέσω ναυλώσεων. Έχουμε εξασφαλίσει 88,1% των διαθέσιμων ημερών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων για το 2022 και έχουμε εξασφαλισμένα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030. Στον τομέα των πλοίων χύδην ξηρού φορτίου, συνεχίζουμε να επωφελούμαστε από μια ισχυρή αγορά spot. Τέλος, στον τομέα των δεξαμενόπλοιων η εταιρεία επωφελείται από τα υπάρχοντα μακροπρόθεσμα συμβόλαια και από μια ουσιαστικά βελτιωμένη αγορά. Ελπίζουμε ότι η αγορά δεξαμενόπλοιων θα συνεχίσει να ενισχύεται».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ