• Mononews TV

    Μητσοτάκης με DT – ΟΤΕ: Επενδύσεις άνω των 3 δισ. σε βάθος 5ετίας – mononewsTV

    • NewsRoom

    Επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ σε βάθος πενταετίας, μεταξύ 2022 και 2027, θα πραγματοποιήσει ο ΟΤΕ στην Ελλάδα, από τις μεγαλύτερες που έχει κάνει ποτέ ιδιωτική εταιρεία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, όπως ανακοίνωσαν τα στελέχη της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ κατά τη διάρκεια συνάντησης χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ο επικεφαλής της Deutsche Telekom, Tim Hoettges, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας τονίζοντας ότι «με το στρατηγικό πλάνο ταχείας ανάπτυξης του FTTH, στηρίζουμε δυναμικά το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό».

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, σημείωσε ότι «απαντάμε στις πραγματικές ανάγκες της Πολιτείας, της κοινωνίας και της αγοράς, φτιάχνοντας σήμερα το δίκτυο στο οποίο θα βασιστεί η ανάπτυξη τις επόμενες δεκαετίες και αναβαθμίζοντας δωρεάν τις ταχύτητες για τους πελάτες μας».

    Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην ανάγκη για υψηλές ταχύτητες επικαλούμενος ατάκα του… Τομ Κρουζ από το Top Gun: «Nιώθω την ανάγκη για ταχύτητα».

    Οπτική ίνα σε 3 εκατ. σπίτια

    Με τις επενδύσεις αυτές, που συμβάλλουν καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ώστε να γίνει πρωτοπόρα σε ευρωπαϊκή επίπεδο, η εταιρεία θα υλοποιήσει το πρόγραμμα για το δίκτυο σταθερής και θα φέρει την οπτική ίνα σε 3 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις, θα αναβαθμίσει δωρεάν τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού internet για τους συνδρομητές της αυξάνοντας κατά πολύ τη διείσδυση των υπερυψηλών ταχυτήτων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ