• Mononews TV

    Μίλτος Καμπουρίδης: Μεγάλες επενδύσεις σε υπερπολυτελή θέρετρα – MononewsTV

    • NewsRoom

    Δυναμικά συνεχίζει την κατασκευή των δύο υπερπολυτελών θερέτρων του σε Τζια και Ερμιόνη ο Όμιλος Dolphin Capital Investors LTD (DCI) με τον Μίλτο Καμπουρίδη στο τιμόνι.

    Η εταιρία δρομολογεί ένα πλήθος υπερπολυτελών τουριστικών projects στη χώρα μας και σε φάση κατασκευής βρίσκονται το One and Only Kea Island και το My Kilada με το ύψος των επενδύσεων, σύμφωνα με πηγές της εταιρίας, να ανέρχεται συνολικα στα 650 εκατομμύρια ευρώ – χωρίς πάντως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για τη χρηματοδότηση τους – ενώ ο ορίζοντας ολοκλήρωσης των project τοποθετείται εντός διετίας.

    Tο πρώτο project αφορά στην κατασκευή 5αστερου ξενοδοχείου και την ανέγερση 75 ανεξάρτητων κατοικιών στην Τζιά. Το δεύτερο αφορά σε golf club, 5άστερο ξενοδοχείο και ανεξάρτητες βίλες στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στο ομώνυμο γραφικό χωριό της Ερμιόνης.

    Το One and Only Kea Island προσελκύει το ενδιαφέρον πελατών από χώρες της Δυτικής και της Βόρειας Ευρώπης, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός διετίας. Σημαντικό είναι, δε πως αυτό προβάλλεται όχι μόνο στην Ευρώπη (Δυτική και Βόρεια), αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω online εκστρατειών δημοσίων σχέσεων και δημοσιεύσεων σε εκδόσεις υψηλού προφίλ.

    Οι άνθρωποι του Ομίλου δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με την ανάπτυξη της Ελλάδας και της βελτίωσης του τουριστικού της προϊόντος και σε αυτό συνηγορούν οι επενδύσεις που υλοποιεί ο Μίλτος Καμπουρίδης.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ