ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αχώριστοι Μητσοτάκης και Δένδιας, το ράλι της ΔΕΗ και της ΜΟΗ, το fit & proper στον Ορσέλ, το super deal της Αγγελικούση, ο Ταξίαρχος Μυτιληναίος, ποιο σπίτι αγόρασε ο Ολλανδός, τι ζήτησε από τον αθόρυβο εφοπλιστή η …αθώα Σταχτοπούτα και το Lady Vera σε ταινία
Η Μαρία Αγγελικούση βρίσκεται στην 455η θέση στη λίστα του Forbes με περιουσία που εκτιμάται στα 5,6 δισ. δολάρια και είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα.
Διευθύνει την Angelicoussis Group που, με τις τρεις θυγατρικές ναυτιλιακές της, διαχειρίζεται συνολικά 142 ποντοπόρα πλοία συνολικής χωρητικότητας 23.297.429 dwt, απασχολεί 8.461 εργαζόμενους και ναυπηγεί άλλα 17 πλοία.
Επίσης, σύμφωνα με αναφορά ναυλομεσιτών, όπως ο οίκος Affinity, και δημοσίευμα της TradeWinds, η Μαρία Αγγελικούση υπέγραψε συμφωνία με το κινεζικό ναυπηγείο New Times Shipbuilding για τη ναυπήγηση συνολικά 8 δεξαμενοπλοίων suezmaxes, διπλού καυσίμου, που η αξία τους θα προσεγγίσει το 1,4 δισ. δολάρια!
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία έχει παραλάβει ήδη μέσα στους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους δύο πλοία, το Antonis I. Angelicoussis και το Maria A. Angelicoussis και μέσα στο προσεχές δίμηνο θα παραλάβει άλλα δύο, το Maran Danae και το Maran Dione.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά τα έργα θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ