• Mononews TV

    Larry Fink: Αυτός είναι ο μισθός μαμούθ του CEO της BlackRock – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η BlackRock αύξησε το 2021 τη συνολική αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Larry Fink κατά 21% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, στα 36 εκατ. δολάρια.

    Ο 69χρονος Fink έλαβε βασικό μισθό 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων, μπόνους 11,3 εκατομμυρίων δολαρίων, ανταμοιβή με βάση την αποδοτικότητα 18,4 εκατομμυρίων δολαρίων και εξτρά αμοιβή 4,9 εκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε την Πέμπτη η εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

    Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας αυξήθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ στο τέλος του έτους, ξεπερνώντας τα 10 τρισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την, την πρώτη εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Το συνολικό ενεργητικό μειώθηκε στα 9,6 τρισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του πρώτου τριμήνου.

    Τα πέντε στελέχη που βρίσκονται στην κορυφή του μεγαλύτερου διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο είδαν τις αμοιβές του να αυξάνονται κατά τουλάχιστον 15% για το έτος 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία του χρηματιστηρίου.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ