• Mononews TV

    «Κοσμοσυρροή» για τη βίλα Κοντομηνά: Στην παράταση ο πλειστηριασμός για τη βίλα στην Ύδρα

    • NewsRoom

    Δ. Κοντομηνάς: Εξάωρη μάχη για το αρχοντικό στην Ύδρα – Με 2,7 εκατ. σε νέο ιδιοκτήτη

    Στην παράταση λόγω του πλήθους των προσφορών που έχουν κατατεθεί έχει οδηγηθεί ο πλειστηριασμός της βίλας του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα, μία ημέρα μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η κόρη του επιχειρηματία, Μαρία, με στόχο τη ματαίωσή του.

    Το ακίνητο, που βγήκε στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 2,05 εκατ. ευρώ, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών αγοραστών, δεδομένης και της τοποθεσίας του, που έχει αγαπηθεί από επιχειρηματίες, εφοπλιστές και επωνύμους.

    Μόλις χθες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μαρία Κοντομηνά, σε μια προσπάθεια να ματαιώσει τον πλειστηριασμό, κάτι που δεν ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα το σφυρί να χτυπήσει σήμερα, κανονικά και μάλιστα πολλάκις, αφού οι ενδιαφερόμενοι είναι, όπως αποδεικνύεται, πολλοί.

    Η πολυτελής βίλα κατασχέθηκε από την τράπεζα για 200 χιλ. ευρώ, ενώ φέρει προσημείωση υποθήκης 2,6 εκατομμυρίων υπέρ της Eurobank.

    Το σφυρί θα χτυπήσει τρεις μήνες μετά το θάνατο του επιχειρηματία, με φόντο μία από τις δύο κατοικίες της Ύδρας που έγιναν καταφύγιο του Δημήτρη Κοντομηνά, η οποία αν κρίνει κανείς από το εξωτερικό του δικαίως «ξεσήκωσε» την κόρη του επιχειρηματία, που καταβάλει την ύστατη προσπάθεια να σώσει ένα από τα λίγα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να απομείνουν στην οικογένεια.

    Η βίλα, χτισμένη πάνω στο κύμα, με θέα στο λιμάνι του νησιού, είναι διακοσμημένη με το γούστο του επιχειρηματία. Ο ίδιος την ανακαίνισε με άριστης ποιότητας υλικά, για αυτό και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως διαπίστωσαν οι εκτιμητές κατά την επί τόπου αυτοψία.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ