ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mε αυξημένη συμμετοχή και εκπροσώπηση του 80% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου 2022, η Ετήσια Γενική Συνέλευση μετόχων του Ομίλου JUMBO.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η διοίκηση του Ομίλου ενημέρωσε τους μετόχους – συνεταίρους, για την πορεία των πωλήσεων κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους.
Για τον μήνα Απρίλιο οι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO αυξήθηκαν κατά +32% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσυνό μήνα. Στο πρώτο 4μηνο του 2022 οι πωλήσεις του Ομίλου, καταγράφουν αύξηση κατά +25%.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ αναμένει «πλήρη κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα», συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου
- ΔΣΑ: Θετική για τους δανειολήπτες η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον νόμο Κατσέλη
- ΝΔ: Με το που ξεκίνησε η πλατφόρμα «posokanei» εμφανίστηκαν fake news για το κόστος της
- Σκέρτσος για το posokanei.gr: Ας αποφασίσει επιτέλους η αντιπολίτευση με ποιων τα συμφέροντα συντάσσεται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.