ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Συμεών Παληός, με τολμηρές αποφάσεις, σταδιακά παραχωρεί το τιμόνι των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών στις δύο θυγατέρες του: Στη Σεμίραμις και στην Αλίκη.
Η οικογένεια Παληού είναι από τις παλαιότερες παραδοσιακές ναυτιλιακές φαμίλιες που επί δεκαετίες που πρωταγωνιστούν αθόρυβα στις επιχειρήσεις στη θάλασσα.
Οι τρεις εισηγμένες εταιρείες στις οποίες συμμετέχει η οικογένεια του Σίμου Παληού διαθέτουν συνολικά 43 πλοία και η συνολική τους χωρητικότητα υπερβαίνει τα 5,3 εκατομμύρια dwt.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδία: Νέο εργοστάσιο ημιαγωγών παράγει 200 εκατ. μικροτσίπ ετησίως με στόχο τα 5 δισεκατομμύρια
- Αττική: Συνελήφθη συμμορία έκλεβε κοσμηματοπωλεία – Πώς δρούσαν, 370.000 ευρώ η λεία τους
- Γερμανία: Βάιντελ και Χρουπάλα επανεξελέγησαν στην ηγεσία της AfD
- Φωτιά τώρα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα από το 112 (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.