• Mononews TV

    Η Neptune Lines της Μελίνας Τραυλού δημιούργησε εργαστήριο για τις γυναίκες της εταιρείας – mononewsTV


    Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, η Neptune Lines ένωσε τις δυνάμεις της για άλλη μια φορά με την @TAG και πραγματοποίησε εργαστήριο αποκλειστικά για τις γυναίκες εργαζόμενες της εταιρείας.

    «Αυτή τη φορά επικεντρωθήκαμε στην αυτοπεποίθηση, ένα θέμα που αφορά ιδιαίτερα την πλειοψηφία των εργαζόμενων γυναικών παγκοσμίως» αναφέρει η εταιρεία της Μελίνας Τραυλού.

    Και προσθέτει:

    «Σήμερα, γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα Γυναίκας, μια παγκόσμια ημέρα εορτασμού των κοινωνικών, οικονομικών, πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων των γυναικών.

    Στη ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines, η διαφορετικότητα, η ισότητα και η ένταξη αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, υποστηρίζονται ενεργά μέσω ανάλογων εταιρικών πρωτοβουλιών.

    Είμαστε υπερήφανοι και εκτιμούμε τα θηλυκά μέλη μας στο πλοίο και στην ακτή, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά και οδηγούν την αλλαγή μέσα στην εταιρεία μας.

    Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣ μας @TAG: «Η πλαστογράφηση της ισότητας των γυναικών, αποτελεί ορόσημο για την κουλτούρα του Ποσειδώνα. Με την πάροδο των ετών, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας, την αγορά και την κοινότητά μας. Ενεργούμε και εργαζόμαστε μαζί για να αγκαλιάσουμε την ισότητα».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ