• Mononews TV

    Η Lomar με 160 εκατ. δολ. εξαγόρασε την Carl Büttner Holding – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η Lomar Shipping, ναυτιλιακή θυγατρική του Libra Group, εξαγόρασε τη ναυτιλιακή εταιρεία Carl Büttner Holding με έδρα τη Βρέμη, πληρώνοντας 160 εκατομμύρια δολάρια για να αναλάβει τη γερμανική εταιρεία, που έχει 166χρονη ιστορία, και τον στόλο της που αποτελείται από έξι δεξαμενόπλοια μεταφοράς χημικών.

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε την εξαγορά του Carl Büttner που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους νέους συναδέλφους μας και την τεράστια τεχνογνωσία τους στη διαχείριση δεξαμενόπλοιων καθώς η Lomar ενισχύει την παρουσία της στον κλάδο», δήλωσε ο Νικόλας Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lomar Shipping.

    Επίσης, ο Γιώργος Λογοθέτης, εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου Libra, δήλωσε: «Αυτή η συμφωνία αντικατοπτρίζει το ήθος και τις οικογενειακές αξίες που μοιράζονται στον επιχειρηματικό μας όμιλο.

    Είμαστε ευχαριστημένοι που καθώς ο όμιλος Carl Büttner προσχωρεί στη Lomar, έναν αποδεδειγμένο ηγέτη στη ναυτιλία, θα επωφεληθεί επίσης από τη δύναμη του δικτύου του Libra Group σε όλο τον κόσμο».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ