ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάποια από τα πιο ακριβά μπονσάι δέντρα είναι 800 ετών
Τα μπονσάι δεν είναι είδος δέντρου, ούτε φυτού. Πρόκειται για μία τεχνική καλλιέργειας ενός δέντρου μικρογραφίας.
Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε δέντρο μπορεί να καλλιεργηθεί ως μπονσάι, ανεξαρτήτου του φυσικού του μεγέθους.
Μιλάμε για ιδιαίτερα μοναδικά δέντρα, τα οποία χρειάζονται πολύ περιποίηση προκειμένου να καλλιεργηθούν και να διατηρηθούν.
Ο λόγος που κοστίζουν πολλά χρήματα είναι εξαιτίας του χρόνου που χρειάζεται προκειμένου να αναπτυχθούν. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν πολλά δέντρα και αυτό τα κάνει πολύτιμα.
Από τα πιο ακριβά μπονσάι δέντρα είναι 800 ετών και πουλήθηκε έναντι 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σε διεθνές συνέδριο στην Ιαπωνία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.