ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν και συνήθως χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο, υπάρχει ελπίδα ότι για τον κορονοϊό, το εμβόλιο μπορεί να βρεθεί σε χρόνο-ρεκόρ.
Αυτή τη στιγμή διενεργούνται περισσότερες από 40 κλινικές μελέτες για το εμβόλιο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
Το εμβόλιο κατά του SARS δοκιμάστηκε σε ανθρώπους, 20 μήνες μετά το ξέσπασμα του ιού, ωστόσο σήμερα οι διαδικασίες γίνονται ταχύτερα.
Ήδη οι ερευνητές έχουν αναπτύξει εμβόλια τα οποία αρχίζουν να δοκιμάζουν σε ζώα.
Στο παραπάνω βίντεο, το Business Insider απαριθμεί τις εταιρείες που έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη του εμβολίου, ενώ επισημαίνει τη δυσκολία από οικονομική άποψη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Η επίθεση στον Λίβανο με τους 11 νεκρούς είχε στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ
- Ιράν: Άνοιξε ξανά το διεθνές αεροδρόμιο στην πόλη Μπαντάρ Αμπάς
- Υεμένη: Έκλεισε το λιμάνι της Μόκα, κοντά στο στενό του Μπαμπ αλ Μαντέμπ, μετά από τις επιθέσεις των Χούθι
- ΝΔ για Στέφανο Μάνο: «Ασυμβίβαστος πολιτικός με ισχυρό αποτύπωμα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.