• Mononews TV

    Gap: Γιατί βάζει τέλος στην συνεργασία της με τον Kanye West – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η αλυσίδα ένδυσης Gap θα τερματίσει τη συνεργασία της με τον Kanye West και το εμπορικό του σήμα Yeezy μετά από μια δημόσια διαμάχη, κατά την οποία, ο Αμερικανός ράπερ και σχεδιαστής επέκρινε την εταιρεία.

    Το ποτήρι ξεχείλισε με την επιστολή που έστειλε ο West την Πέμπτη, κατηγορώντας την Gap ότι παραβίασε τους όρους της μεταξύ τους συμφωνίας και ότι θα λύσει το συμβόλαιο τους.

    Σε ένα σημείωμα που εστάλη στους υπαλλήλους της εταιρείας την ίδια ημέρα, αναφέρεται ότι η Gap θα τερματίσει τη συνεργασία Yeezy Gap και θα προχωρήσει χωρίς τον West.

    «Με απλά λόγια, ενώ μοιραζόμαστε ένα όραμα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακά και χρηστικά σχέδια για όλους τους καταναλωτές μέσω μοναδικών omni εμπειριών με το Yeezy Gap, ο τρόπος με τον οποίο συνεργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα δεν ευθυγραμμίζεται», δήλωσε ο Mark Breitbard, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gap, στο σημείωμα. «Και αποφασίζουμε να τερματίσουμε τη συνεργασία».

    Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Gap θα συνεχίσει να πουλά τα υπάρχοντα προϊόντα Yeezy Gap τόσο στα καταστήματα όσο και στον ιστότοπό της μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2023, αναφέρουν πηγές. Αυτό περιλαμβάνει πολλές εκδόσεις προϊόντων αυτό το φθινόπωρο και μια εορταστική συλλογή.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ