• Mononews TV

    Φωτιά στη συνδρομητική τηλεόραση βάζει η συμφωνία DT-Netflix – mononewsTV


    Ραγδαίες εξελίξεις στη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα αναμένεται να φέρει η νέα συμφωνία που ανακοινώθηκε από την Deutsche Telekom, η οποία υπέγραψε συμφωνία με το Netflix, την μεγαλύτερη πλατφόρμα σειρών και ταινιών παγκοσμίως.

    Στόχος της DT είναι μέσα από αυτήν τη συνεργασία να δυναμώσει το περιεχόμενό της στη συνδρομητική, να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Όχι μόνο στη Γερμανία αλλά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που δραστηριοποιείται ο όμιλος.

    Βέβαια, αυτή η εξέλιξη δεν αφήνει εκτός την Ελλάδα, με τη Cosmote TV να αναμένεται να προσθέσει το Netflix στο περιεχόμενό της το επόμενο διάστημα. Πράγμα που σημαίνει ότι στο ψυχαγωγικό περιεχόμενο, η συνδρομητική της Cosmote θα αποκτήσει ένα ισχυρό όπλο, το οποίο αναμένεται να αυξήσει τη πελατειακή της βάση και να ισχυροποιήσει τη θέση της ως leader στην αγορά.

    Όπως ανακοίνωσε η Deutsche Telekom, η μετάδοση θα ξεκινήσει από την Κροατία και την Ουγγαρία, ενώ σταδιακά θα απλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης του ομίλου. Κι μέσα στο 2024 θα έρθει και την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ