ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Εξασφάλισε έσοδα 75 εκατ. δολάρια από τρεις ναυλώσεις πλοίων κοντέινερ
Η Euroseas Ltd., του Αριστείδη Πίττα, γνωστοποίησε δύο νέα συμβόλαια χρονοναύλωσης για τα 2.556 teu πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων EM Corfu and Evridiki G τα οποία κατασκευάστηκαν το 2001.
Το EM Corfu ναυλώθηκε για ελάχιστη περίοδο 18 μηνών και μέγιστη περίοδο 20 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή με μεικτό ημερήσιο ναύλο 28.000 δολάρια την ημέρα.
Το Evridiki G ναυλώθηκε για ελάχιστη περίοδο 14 μηνών και μέγιστη περίοδο 16 μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή με μεικτό ημερήσιο επιτόκιο 29.500 δολάρια την ημέρα.
Και τα δύο πλοία θα ξεκινήσουν τις νέες ναυλώσεις τους με την ολοκλήρωση των υφιστάμενων, περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2025 για το EM Corfu και αρχές Φεβρουαρίου 2025 για το Evridiki G.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nexans: Πίσω το χρονοδιάγραμμα της διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου
- Πολιτισμός 2026: Δυναμική χρονιά με καταιγισμό νέων έργων
- Τραμπ: Στον «πάγο» κονδύλια άνω των 10 δισ. δολαρίων για τη φροντίδα των παιδιών σε 5 πολιτείες
- Σέρρες: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 16χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 17χρονου – Συνελήφθη και η μητέρα του