• Mononews TV

    Στο Vermelho, το νέο ξενοδοχείο του Christian Louboutin – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων ανοίγει τις πόρτες του νέου του ξενοδοχείου Vermelho στην πόλη Μελίδες της Πορτογαλίας.

    «Είναι το πιο παλιό σπίτι της περιοχής και ήθελα να το μετατρέψω σε εστιατόριο, κάτι που έλειπε στο χωριό. Μετά, αντιμέτωπος με τις δυνατότητές του και πιεσμένος από τον δήμαρχο, έγινε τελικά ξενοδοχείο», δήλωσε ο σχεδιαστής.

    Αν αυτό ακούγεται περίεργο, αναλογιζόμενοι περί ου ο λόγος, τότε αλλάζει η εικόνα πλήρως. Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκανε τις περιβόητες κόκκινες σόλες των παπουτσιών του ένα από τα πιο πολυπόθητα αντικείμενα παγκοσμίως.

    Επίσης, το ταλέντο του Christian Louboutin να δημιουργεί ένα εξαιρετικά καλόγουστο δωμάτιο interior design – wise, δεν είναι μυστικό. Δεδομένου του πόσα από τα σπίτια του έχουν δημοσιευτεί ανά τα χρόνια σε περιοδικά αρχιτεκτονικής, αυτοί που θαυμάζουν την ικανότητά του ως interior designer είναι σαφώς πολλοί.

    Πιθανότατα γνωρίζουν επίσης για την τάση του από τη μία να αναζητά τους τεχνίτες που διατηρούν ζωντανές τις παλιές παραδόσεις σε όλο τον πλανήτη και, από την άλλη, να συλλέγει αντικείμενα ταπεινής προέλευσης – ένας ετερογενής κατάλογος κομματιών που αναμειγνύονται έξυπνα και χαρούμενα στις κατοικίες του στο Παρίσι  και το Λούξορ.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ