ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φέτος EKO Acropolis Rally συμπλήρωσε 70 χρόνια ιστορίας, απτή απόδειξη της αξίας που είχε η ιδέα γέννησης του πίσω το 1950.
Προφανώς όταν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, καταστράφηκαν περιουσίες, πέθαναν χιλιάδες ζώα από μια ιστορική θεομηνία που έπληξε τη χώρα τη βδομάδα του αγώνα μικρή σημασία έχουν τα προβλήματα οργάνωσης που για να αντιμετωπιστούν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι πολλοί ο αγώνας δεν διαρκεί 4 μέρες.
Η διαδικασία που μας φέρνει στην εκκίνηση, ξεκινά από την προηγούμενη Κυριακή: Άνοιγμα του service park, διαπιστεύσεις, αναγνωρίσεις. Οι οδηγοί Δευτέρα (4/9) ξεκίνησαν τις αναγνωρίσεις από την πλατεία Νερού όπου διαμορφώνονταν η Υπερειδική. Από κει κατέβηκαν στην Κορινθία όπου η κακοκαιρία άφηνε το στίγμα της.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας