ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το νέο ράλι (;) των τραπεζών, τα 7 B του Περιστέρη, το νέο big deal του Εξάρχου, ο υφυπουργός που εξόργισε τον Στασινόπουλο, ποιος είναι ο businessman που έδειραν στην Γλυφάδα, το νέο deal του Πατίτσα και ποιος υπάλληλος ενός εφοπλιστή θα πάει φυλακή
Την πρόθεση της διοίκησης της Aegean να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια τη γενναιόδωρη μερισματική πολιτική που ξεκίνησε φέτος, επεσήμανε χθες ο Πρόεδρος της εταιρείας Ευτύχης Βασιλάκης, μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, για τα αποτελέσματα του 2023.
Όπως είπε το 2023 ήταν η πρώτη χρήση μετά από 4 χρόνια που μοιράζει μέρισμα, μοιράζοντας το 40% των καθαρών της κερδών. Και αυτό το έκανε η εταιρεία έχοντας καλύψει όλες τις υποχρεώσεις της που είχαν ανακύψει από την πανδημία.
Τα επόμενα χρόνια, σημείωσε ο κ. Βασιλάκης, στον βαθμό που το επιτρέπει η πορεία της εταιρείας, στόχος της διοίκησης είναι να ακολουθήσει ανάλογη μερισματική πολιτική.
Ταυτόχρονα τόνισε ότι αυξήθηκε και το ποσό των κερδών που μοιράστηκαν στους εργαζόμενους, ως bonus, και έφτασαν τα 18 εκ. ευρώ το 2023, από 13 εκ. ευρώ το 2022 και 6 εκ. πριν την πανδημία το 2019.
Η Γενική Συνέλευση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, και τότε θα προσδιοριστεί η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκρηξη ανάπτυξης της κρουαζιέρας στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός)
- Πειραματικά, Πρότυπα, Ωνάσεια σχολεία: Αύριο η κλήρωση για την εισαγωγή – Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις εισαγωγής
- Χρυσός: Νέα υποχώρηση της τιμής καθώς η προοπτική εμπορικών διαπραγματεύσεων κόβει τη ζήτηση
- Μητσοτάκης στο TikTok για την Πρωτομαγιά: Οι 15 πολιτικές για την εργασία σε λιγότερο από ένα λεπτό!
